Reviews
Patrick volgde trainingen bij Klict! Het resultaat, een 5e plek bij de WorldSkills Jan Baaijens KAM manager, Paree B.V.
Menu
 • L31235 - Monteur All-Round Glasvezeltechnieken Opfris CKB Certified

  Doelgroep

  Opfris traject welke leidt tot de (her)certificering Monteur All-Round Glasvezeltechnieken. De werkzaamheden richten zich op boven- en ondergronds laswerk in doorvoer –en aftakpunten en centrales. De certificering wordt o.a. erkend door CKB. Het te behalen certificaat heeft een geldigheid van 5 jaar.

  Duur
  2 dagen
  Groepsgrootte
  8 cursisten

  Cursusopbouw

  Op dag 1 worden alle elementen van de genoemde deel cursussen besproken en geoefend. OP dag 2 wordt een integraal examen afgenomen met onderdelen uit alle deel certificaten. Klict 31220 Monteur Fiber to the Home klant aansluitingen Klict 31223 Monteur glasvezellassen AP/DP Klict 31230 Monteur glasvezel lassen (groot laswerk)

  Cursusdoelen

  • Zie hiervoor bij de drie genoemde cursussen welke zijn benoemd bij de cursusopbouw.

  Praktijkomgeving

  Evaluatiepunten

  Afsluiting

  De deelnemer krijgt bij voldoende resultaat een bewijs van deelname. Aan het eind van de cursus wordt een integraal theoretisch – als praktisch examen afgenomen. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer het KLICT® certificaat: Gecertificeerd Monteur All-Round glasvezel technieken.

  Voorkennis

  Van de deelnemers wordt verwacht dat zij een technische achtergrond op VMBO niveau 3 bezitten of in ieder geval affiniteit hebben met het vakgebied.

  Prijzen

  € 676,00 excl. btw per persoon
  € 4256,00 excl. btw per groep van maximaal 8 personen

  Inschrijven

  Versturen

www.klict.nl