Reviews
Patrick volgde trainingen bij Klict! Het resultaat, een 5e plek bij de WorldSkills Jan Baaijens KAM manager, Paree B.V.
Menu
 • 50140 - Ontwerp en advies LAN netwerk IP

  Doelgroep

  Medewerkers die zich bezig (gaan) houden met het ontwerpen van LAN netwerk infrastructuren en meer willen weten van de genoemde netwerkinfrastructuur in een LAN omgeving.

  Duur
  3 dagen
  Groepsgrootte
  12 cursisten

  Cursusopbouw

  Tijdens een driedaagse training wordt de deelnemer langs een aantal vaste stappen begeleid in het maken van een functioneel, technisch ontwerp. Dit technische ontwerp vormt de grondslag voor een, door een calculator te berekenen, aanneemsom en de planning van het werk. Door middel van het stappenplan wordt de deelnemer langs alle technische aspecten geleid die belangrijk zijn voor de keuzes van het ontwerp. Gedurende de training werkt de deelnemer een drietal cases uit waarbij een kleine, een middelgrote en een grote installatie aan bod komen. Indien gewenst kan er een examentraining van een halve dag aan het programma worden toegevoegd.

  Cursusdoelen

  • Na afloop van de cursus is de deelnemer in staat om:
  • een functioneel, technisch ontwerp van een LAN netwerk infrastructuur te realiseren ? het ontwerp als grondslag voor de calculator voor te bereiden
  • volgens een stappenplan langs alle technische aspecten te lopen

  Praktijkomgeving

  Evaluatiepunten

  Afsluiting

  De deelnemer ontvangt een bewijs van deelname. De cursus wordt afgesloten met een theorie – en praktijkexamen. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer het certificaat: Ontwerp en advies LAN netwerkinfrastructuren.

  Voorkennis

  De deelnemer dient het theoretische niveau van een gecertificeerde installateur netwerkinfrastructuur (KLICT 30244) te bezitten. Tevens is een HBO-denkniveau vereist.

  Prijzen

  € 810,00 excl. btw per persoon
  € 6.480,00 excl. btw per groep van maximaal 12 personen

  Inschrijven

  Versturen

www.klict.nl