Reviews
Patrick volgde trainingen bij Klict! Het resultaat, een 5e plek bij de WorldSkills Jan Baaijens KAM manager, Paree B.V.
Menu
 • E31237 - SECT B3 (1B-COAX) Installatie Wijkvoedingsnet Opfris Verlenging

  Doelgroep

  Monteurs die zich bezig houden met het maken van coax aansluitingen in een wijknet en zich voor dienen te bereiden op het verlengings examen SECT B3. In de cursus Installatiewerkzaamheden Wijkvoedingsnet Opfris Verlenging wordt aandacht besteedt aan de practische vaardigheden die nodig zijn om het SECT B3 verlengings examen verantwoord af te werken. In de cursus worden de onderwerpen aan de hand van de SECT eindtermen behandeld. De cursist is na het volgen van de cursus voorbereid op het praktijk verlengings examen SECT B3.

  Duur
  0,5 dagen
  Groepsgrootte
  8 cursisten

  Cursusopbouw

  - Componenten en hun functionaliteit in het huidige CAI Wijkvoedingsnet - Diverse coaxkabels, de opbouw ervan en belangrijkste eigenschappen - Configuratie mogelijkheden van versterkers en ministerpunten - Werken met en het op juiste wijze toepassen van moderne gereedschappen - Voorbereiden van diverse coax kabels - Monteren van connectoren d.m.v. krimp en perstechnieken - Bij de cursus ontvangt de deelnemer een lesboek met de gebruikte presentatiemiddelen maar ook met uitgeschreven leerstof en extra verdieping.

  Cursusdoelen

  • Na de cursus is de deelnemer in staat om:
  • de diverse componenten in een straatkast te monteren en aan te sluiten conform een blokschema en een opbouwtekening.
  • de documentatie van het wijkvoedingsnet, zoals blokschema’s en ministerlijsten te kunnen lezen en te interpreteren.
  • gebruikelijke connectoren en koppelingen te monteren conform de geldende voorschriften.
  • zich goed voor te bereiden op het praktijk examen SECT B3 verlenging.

  Praktijkomgeving

  Evaluatiepunten

  Afsluiting

  De deelnemer krijgt bij voldoende resultaat een bewijs van deelname en is voorbereid op deelname aan het praktijk verlengings examen SECT B3.

  Voorkennis

  De cursist dient de kennis en kunde te hebben van de module SECT B2. (Klict cursus 21221) Het is wenselijk dat de deelnemers een elektrotechnische achtergrond bezitten op MBO nivo 3 of in ieder geval affiniteit hebben met techniek en/of het vakgebied. Enige ervaring in de markt is aan te bevelen maar niet noodzakelijk.

  Prijzen

  € 178,00 excl. btw per persoon
  € 1120,00 excl. btw per groep van maximaal 8 personen

  Inschrijven

  Versturen

www.klict.nl