Reviews
Patrick volgde trainingen bij Klict! Het resultaat, een 5e plek bij de WorldSkills Jan Baaijens KAM manager, Paree B.V.
Menu
 • F32481 - NEN 3140 voor Vakbekwaam Persoon (2015) Opfris

  Doelgroep

  Medewerkers die door of namens de werkgever zijn aangewezen als vakbekwaam persoon.

  Duur
  1 dagen
  Groepsgrootte
  12 cursisten

  Cursusopbouw

  De cursist gaat als monteur zelfstandig aan het werk aan installaties en op plekken waar een elektrotechnisch risico aanwezig is. Van hem wordt verwacht dat hij zijn takenpakket veilig kan uitvoeren en de mogelijke gevaren die verbonden zijn aan zijn werkzaamheden herkent.. De cursist wordt geïnformeerd over de wettelijke verplichtingen die ten grondslag liggen aan het toepassen van de NEN 3140 binnen het bedrijf waar de cursist werkzaam is. Aandacht zal worden besteed aan de elektrotechnische risico’s tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Risico’s als elektrocutie- en vlambooggevaar. Het herkennen van de juiste gereedschap, arbeidsmiddelen en beschermmiddelen. De procedures voor niet alledaagse elektrotechnische werkzaamheden kunnen uitvoeren en verhoogde elektrotechnische risico’s herkennen tijdens werkzaamheden in bijzondere ruimte en omstandigheden.

  Cursusdoelen

  • Het doel van deze cursus is de cursist op de hoogte te brengen van de wijzigingen in de NEN 3140:2011 en 2015 en de wet- en regelgeving.

  Praktijkomgeving

  Evaluatiepunten

  Afsluiting

  De deelnemer ontvangt een bewijs van deelname.

  Voorkennis

  Van de cursist wordt verwacht dat hij beschikt over basiskennis elektrotechniek en ervaring op het gebied van werken aan elektrotechnische installaties. Tevens dient hij in het verleden een cursus NEN 3140 vakbekwaam persoon gevolgd te hebben.

  Prijzen

  Deze cursus is alleen in-company te boeken
  € 1.416,00 excl. btw per groep van maximaal 12 personen (€ 118,00 excl. btw per persoon)

  Inschrijven

  Versturen

www.klict.nl