Reviews
Patrick volgde trainingen bij Klict! Het resultaat, een 5e plek bij de WorldSkills Jan Baaijens KAM manager, Paree B.V.
Menu
 • L33481 - NEN 1010 voor engineers en projectleiders

  Doelgroep

  Medewerkers die een laagspanningsinstallatie ontwerpen, projectmatig begeleiden en inspecteren. Monteurs die zelfstandig elektrotechnische werkzaamheden en service uitvoeren.

  Duur
  2 dagen
  Groepsgrootte
  12 cursisten

  Cursusopbouw

  De cursist zal inzicht worden gegeven in de wijzigingen van de NEN 1010:2007 met de correctie van 2008 en de aanvulling van 2011. Hierbij mag de relatie met de wet en regelgeving niet mag ontbreken. Hoe moet de NEN 1010 gelezen worden. Aan welke veiligheidseisen moet de installatie voldoen. Het gebruik van de term omgevingsinvloeden en het toepassen van leidingberekeningen zijn onderdeel van deze cursus. De installaties op bijzondere terreinen, in bijzondere ruimten en bijzondere installatie hebben ten opzichte van de reguliere hoofdstukken uit de NEN 1010, aanvullende bepalingen. De wijzigingen in de NEN 1010 geeft de engineer de mogelijkheid om op een andere wijze een installatie te ontwerpen. Welke voordelen kunnen deze hebben in de montagetijd en installatiemethode.

  Cursusdoelen

  • De NEN 1010 is opgebouwd vanuit de veiligheid van de laagspanningsinstallatie. Het doel van de cursus is de praktische vertaalslag te maken naar de werkvloer.

  Praktijkomgeving

  Evaluatiepunten

  Afsluiting

  De deelnemer ontvangt een bewijs van deelname.

  Voorkennis

  Van de cursist wordt verwacht dat hij beschikt over basiskennis elektrotechniek en ervaring op het gebied van werken aan elektrotechnische installaties.

  Prijzen

  € 3.360,00 excl. btw per groep van maximaal 12 personen

  Inschrijven

  Versturen

www.klict.nl