Reviews
Patrick volgde trainingen bij Klict! Het resultaat, een 5e plek bij de WorldSkills Jan Baaijens KAM manager, Paree B.V.
Menu
 • Klict - Opleiden Op Maat

  KLICT houdt zich bezig in diverse werkvelden. Deze zijn veelal technisch van oorsprong. Toch neemt ook de behoefte toe binnen bedrijven om een totaaloplossing op het gebied van opleidingen te ontvangen. Maatwerk, visie, functies oftewel een complete behoeftebepaling wordt steeds belangrijker bij onze klanten. Dit is dan ook een steeds belangrijker wordend takenpakket binnen KLICT.


  Incompany en maatwerk

  KLICT onderscheidt zich in de in-company cursussen en maatwerkcursussen met name door de hoogwaardige kennis van het vakgebied, met de toegevoegde waarde van een goed advies. Mocht u vooraf inzichtelijk willen hebben waar de behoefte ligt, het programma van een cursus niet volledig de opleidingsvraag dekken, of wilt u specifieke apparatuur, gereedschappen of montagemateriaal in de cursus opgenomen hebben, dan kan onze opleidingsadviseur samen met u deze behoefte en specificatie in kaart brengen en een aangepast programma samenstellen.

  Het is ook mogelijk om een stap verder gaan, kennis maken, het KLICT. Wij willen voor u graag een verbindende toegevoegde schakel zijn, tussen de visie van het bedrijf en de werkvloer en dat is meer dan een kunstje leren. Het is meester zijn in wie je bent / wilt worden, onderdeel van het team zijn en daar volledig op afstemmen.

  Naast het opleidingsniveau en de ervaring van medewerkers brengen wij de (latente) competenties in kaart die het leren van nieuwe technieken eenvoudiger, doelgerichter maakt. Op deze wijze is het mogelijk trainingstrajecten in te korten of te combineren en volledig af te stemmen op de behoefte t.a.v. de taak, de functie en de visie van het bedrijf. Het waarom wij doen wat wij doen, de sleutel tot echte betrokkenheid en motivatie, zelf verantwoordelijk willen zijn voor het resultaat.

  Met dit communicatie model faciliteert KLICT samen met u een voorwaarde scheppende omgeving die logischer wijze leidt tot optimale performance en resultaten waar je blij van wordt.
  Bij voldoende deelname is het mogelijk hiervoor ook persoonlijke opleidingstrajecten samen te stellen welke kunnen leiden tot persoonlijke certificering.


www.klict.nl