Overige cursussen

Cursussen

Veiligheid en normen

Het cursus aanbod in dit hoofdstuk is veelzijdig en onderhevig aan de marktvraag. Veel van de aangeboden onderwerpen hebben direct of indirect iets te maken met veiligheid, risico, aansprakelijkheid en elektrotechnische bedrijfsvoering. Deze beleidszaken worden bij deze onderwerpen pragmatisch voor de uitvoerende in de cursus aangeraakt. Maar de inhoud is voor debeleidsmakers reden om dit ook af te stemmen op de dagelijkse bedrijfsvoering en onderhoudsplannen. Wij kunnen met ons advies van extra toegevoegde waarde voor u zijn, u als beleidsmakers behulpzaam zijn bij het afstemmen van deze kennis op de bedrijfsvoering.

Een stap verder gaan, de visie en de kennis vertaal- en beleefbaar maken, zodat de opleidingen van waarde worden. Mocht u onze toegevoegde waarde in dezen willen benutten of is er een bepaald onderdeel, waar u naar op zoek bent in dit hoofdstuk niet te vinden zijn neem dan contact op metonze adviseur, de opleidingsmanager van Klict.

Hieronder vindt u een aantal onderwerpen die te maken hebben met de Arbo wetgeving. Wij kunnen u hiervoor een passende cursus aanbieden.

  • Veilig werken op hoogte
  • Veilig werken in besloten ruimtes
  • Veilig werken met hijs en hefgereedschap
  • Veilig werken aan het spoor
  • Training: Taak Risico Analyse
  • Veilig werken met steigers
  • Omgaan met chemische middelen

Maatwerk

Zoals beschreven in onze inleiding wil KLICT zich met name onderscheiden in de in-company cursussen en dus in maatwerkcursussen.

Het kan dus een stap verder gaan, kennis maken, het KLICT.  Wij willen graag een verbindende toegevoegde schakel voor u zijn, tussen uw visie en de werkvloer en dat is meer dan een kunstje leren, het is meester zijn in wie je bent / wilt worden, onderdeel van het team zijn en daar volledig op afstemmen.

Hier kan na een goed kennismakingsgesprek een offerte voor worden gemaakt.

Ook zijn er in dit hoofdstuk veel korte cursussen te vinden die de bestaande kennis van de deelnemers verder verdiept. Voor specifieke vragen of om af te stemmen op de meerwaarde van maatwerk, kunt uc ontact opnemen met onze adviseur, de opleidingsmanager van Klict.

+31 344 652240

De Geer 1A

4061 RP Ophemert